Om Kys Frøen

Jeg er uddannet certificeret Business og Lifecoach fra Manning Inspire, som ligger i Sofias Hus på Frederiksberg.

Jeg er gift og mor til 3 teenagere. Vi bor på en gård i Hillerød, hvor vi har lidt heste, 2 hunde og en kat. Vi elsker naturen, elsker at rejse, elsker at opleve og ikke mindst så elsker vi hinanden.

Vi er en aktiv familie, der alle på et eller andet tidspunkt i vores liv har dyrket/dyrker elitesport. Det er utrolig krævende at skulle præstere, yde, tænke klart og være på i længere tid af gangen og særligt hver eneste gang.

Det har bl.a. været det, der har drevet mig henimod denne verden, da jeg i mange situationer – ubevidst – coachede dem omkring mig til at være den bedste udgave af sig selv – både i dagligdagen, men også når de var/er under pres.

Jeg brænder for at få andre til at se sit potentiale og få dem til at tro på sig selv. Vi har alle en plads her, det er blot vigtigt selv at få skabt sit rum, så det gør det lettere at navigere i de beslutningsprocesser, vi hver dag kommer ud for.

Jeg er oprindeligt uddannet Erhvervs-juridisk chefsekretær og har en årrække arbejdet i IT-branchen indenfor marketing. Da vi flyttede ind på vores gård, åbnede jeg en gårdbutik, hvorfra jeg solgte gamle møbler og andet boligtilbehør, som jeg fandt på de gamle svenske gårde. Da jeg lukkede gårdbutikken, købte vi et ridecenter med tilhørende rideklub og hestepension til 80 heste, som jeg drev i 6 år.

Jeg har mødt mange forskellige kollegaer, haft mange forskellige ansatte, og i min sport mødt mange forskellige mennesker igennem tiden, og jeg føler mig utrolig priviligeret over nu at kunne berige mig selv med at hjælpe andre med at tænde lys og se sig selv i et nyt og positivt perspektiv.